Logo Lunchroom La Luna

High Tea

High Tea in Dieren

Hightea chocolaatjes

Gezellige, gevarieerde en voordelige High tea.

Bent u op zoek naar een intieme en sfeervolle gelegenheid voor een gezellige High Tea? Dan bent u bij ons op het juiste adres. La Luna is een intieme en sfeervolle lunchroom. Laat u verrassen door het - met zorg geselecteerde en bereidde - aanbod aan hartige en zoete lekkernijen, geserveerd met verschillende heerlijke theesoorten.Diverse theesoortenU kunt kiezen uit twee variaties:

1. Een High Tea met hartige en zoete lekkernijen, geserveerd met verschillende theesoorten of koffie voor slechts € 19,50 per persoon.

2. High Tea de Luxe: idem als High Tea + mini kopje soep, smoothie en verse jus voor € 24,50 per persoon.

Zwangerschap party in de luchroom

Iets vieren in Dieren?

Een high tea is bij uitstek geschikt voor:

  • verjaardagen
  • vrijgezellenfeestjes
  • zwangerschapsparty's
  • zakelijke bijeenkomst
  • personeelsuitjes
  • reünies

La Luna kan ook een kinder-hightea verzorgen. Een kinderfeestje in de lunchroom met lekkere hapjes en leuke activiteiten. Unieke en een bijzonder ervaring voor uw kinderen. Graag wel ruim van tevoren reserveren.

High Tea reserveren?

Het maakt niet uit of u met twee personen of met een hele groep (maximaal 15 personen) komt genieten van de High Tea. Wij vragen u wel om minimaal twee dagen van te voren te reserveren, zodat we alles optimaal kunnen voorbereiden. Heeft u speciale wensen neem dan even contact met ons op.